Om mig


1974 diplomerades jag som massös och sjukgymnast och arbetade under tre år på ett hälsohem i Västergötland. Människans kropp och själ och samspelet däremellan fångade mitt stora intresse. Jag läste vidare och fördjupade mig i anatomi, läste en fyraårig heilpraktikerutbildning - osteopati, akupunktur och örtmediciner - och kompletterade med ytterligare fem års studier i akupunktur.

1995 Studier i Peking, Kina

1977 öppnade jag praktik och har sedan dess arbetat med alternativa behandlingsmetoder. Till min stora glädje har erfarenheten visat att naturliga behandlingsmetoder går att tillämpa på många av våra vanligaste åkommor. En kropp i balans och harmoni bidrar ofta själv till en snabbare läkningsprocess. Därför är helhetssynen det viktigaste i min filosofi.

Psykiskt och fysiskt välbefinnande ger god hälsa och harmoni. Det är viktigt att träna och sköta sin kropp. En god kost med balanserat mineraltillskott hjälper också kroppen att fungera bra. Men ibland drabbas vi av skador som snarast och med minsta möjliga ingrepp bör behandlas för att återge kroppen balans.

En enkel och självklar filosofi, byggd på helhetssynen.

Helena Lindskoog
certifierad styrketränar instruktör från SAFE
akupunktör & osteopat. Medlem i Svenska akupunkturförbundet.


Helena Lindskoog